Skip to content

December was een mijlpaal voor Millenaar en Van Schaik Transport BV, aangezien het bedrijf zijn 100-jarig bestaan vierde, en wat een viering was het! Als evenementenorganisator hebben wij enorm genoten van het realiseren en het tot leven brengen van dit project. Van begin tot einde onze klanten ontzorgen dat is wat wij het liefste doen.

Op het terrein hadden wij een indrukwekkende een Alu-hal tent geplaatst met daaraan grenzend een entree en catering tent. Bij binnenkomst werden de gasten hartelijk verwelkomt door ons team. Na het afgeven van hun jas werden de gasten “vereeuwigd” door onze professionele fotograaf in een passende photobooth.

Na dit harde werken kon het genieten beginnen voor de gasten. In de tent, omgebouwd tot een sfeervol bruin café, worden de gasten verwend met heerlijke koffie, gezet in de koffietuktuk door onze professionele barista. Dit was nog maar het begin. De gehele avond stond “lekker drinken, eten en genieten” centraal.

De ruimte, met als thema “bruin café” hebben we volledig in stijl aangekleed en doorgetrokken in de inrichting qua bar, meubilair, verlichting, foodmarket , photobooth, podium, stoffering en de finishing decoratie. Achterin de kroeg, een VIP-dek gecreëerd waar de gasten comfortabel konden plaatsnemen en vanaf een aangename plek konden genieten van het feest. Een hoogtepunt was zeker het verwennen van de gasten met heerlijke cocktails, bereid door onze bartender in onze nieuwste aanwinst, de cocktailbar “La Fleur”.

In het multifunctioneel gebruik van de materalen denken we graag goed na, zo kon het grote podium multifunctioneel ingezet worden voor de opening, speeches en optredens van diverse artiesten.

Entertainment was overvloedig en gevarieerd, met optredens van artiesten, een tafelgoochelaar, een casino, champagne-dames, polaroid girls en een professionele fotograaf.

Als organisatie zijn we dankbaar dat we deel mochten uitmaken van deze historische gebeurtenis en kijken we uit naar nog veel succesvolle jaren voor dit bijzondere bedrijf.

Westkanaalweg 1, Ter Aar
jouw event onze passie
Volg Penelope Groep op Social Media!
Verhuur
Events
Back To Top