Skip to content

Op 5, 6 en 7 mei 2022 vond onze eigen productie Bloklandfeest plaats in Nieuwveen. Dit jaarlijkse tentfeest was ook dit jaar weer een groot succes met 2 uitverkochte avonden en een recordaantal bezoekers. Samen met onze partners produceren wij dit evenement van A tot Z. We ontvingen, verdeeld over 3 avonden, ruim 15.000 bezoekers.

De productie bestaat uit een ruim opgezette feesttent met daaromheen o.a. een rookterras, garderobe, snackwagens, sanitair, parkeergelegenheid en een backstage ruimte.

Per avond waren er meerdere artiesten te zien in de feesttent. Op de donderdagavond waren tijdens het ‘Blokland Festival’ stonden o.a. Outsiders, Quintino, Paul Elstak, Sjaak, Malix & MCM, DJ Galaga en meer op het podium. Op vrijdag, tijdens de ‘Foute Avond’ stonden o.a. Snollebollekes, Django Wagner, Henk Dissel, Imca Marina, Helemaal Top en Qmusic Het Foute Uur in de line-up. De laatste avond was het thema ‘Code Oranje’ en waren er vele Hollandse artiesten te zien zoals Wolter Kroes, Immer Hansi, René Karst, Lawineboys, Marco Kraats, PartyFrieX en Dik & Gezellig.

bloklandfeest 2022
Westkanaalweg 1, Ter Aar
jouw event onze passie
Volg Penelope Groep op Social Media!
Verhuur
Events
Back To Top