Skip to content

Wij geloven in kwaliteit, aandacht voor details en ons vakmanschap. Wij willen onze klanten ontzorgen en vertrouwen geven. Wij delen graag onze kennis en ervaring met onze opdrachtgevers. Bij elk project denken wij mee en proberen we de beste en meest creatieve oplossing te vinden.

De beleving staat centraal. Van proces tot resultaat. Dit doen we door heel goed te luisteren naar onze klanten en ze proactief te adviseren waar zij de mogelijkheden niet zien of kennen. We zetten ons volledig in om het beste resultaat te bieden aan elke klant. Zo maken we het geheel samen met onze opdrachtgevers nog beter.

Van enkele tent tot compleet event. Onze aandacht heb je.

Op ons kunt u rekenen

Bij elke opdracht leveren we topkwaliteit, of het nu gaat om een enkele tent of een compleet event. Puntjes op de i, daar staan we voor.
We denken mee en staan voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen.
We regelen, adviseren en leveren wat je nodig hebt. Van A tot Z, of van D tot F. We zijn een one-stop-shop voor grote én kleine projecten.
We maken het graag beter en we komen met creatieve ideeën en oplossingen zodat het eindresultaat altijd een succes wordt.
Wat we doen

Penelope Groep levert materialen, catering en compleet geproduceerde events. Van trouwfeest tot bedrijfsevent. Van boksgala tot festival. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Bij elk project zijn we betrouwbaar, toegankelijk, creatief en vakkundig. We zorgen voor een succesvol eindresultaat. We denken mee en regelen (indien gewenst) alles tot in de puntjes: van materiaal tot catering en artiest. We zijn een one-stop-shop voor kleine en grote projecten. We willen dat elke klant zich bij ons thuis voelt. Van particulier tot bedrijf.

Waar we in geloven

Wij geloven in kwaliteit, aandacht en vakmanschap. Onze unieke combinatie van ervaring, kennis en materialen maakt dat wij elke klant écht kunnen ontzorgen. Wij hebben passie voor ons vak. Wij streven altijd naar het beste eindresultaat en denken proactief mee met de klant. Wij gaan voor de ultieme beleving bij elk event.

We staan voor je klaar

We zijn dé one-stop-shop voor grote én kleine opdrachtgevers die zoeken naar kwaliteit, kennis, ervaring en ondersteuning. Van tent tot event. Van rode loper tot artiest. Van festival tot bedrijfsfeest. Van concept tot catering. Dat doen we met oog voor detail, creativiteit en passie. Wij hebben liefde voor ons vak. Dat maakt ons de betrouwbare, persoonlijke partner voor elke vraag. Van bedrijf tot particulier. Wij staan voor je klaar.

Westkanaalweg 1, Ter Aar
jouw event onze passie
Volg Penelope Groep op Social Media!
Verhuur
Events
Back To Top